Gość Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 A nie lepiej po prostu podjechać osobiście, albo zadzwonić?? Cytuj
becker Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 kurde wolałem plecak :D... podjade najszybciej jak sie da.. Cytuj
Papejka Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 O 9.05.2016 o 16:56, Walgav napisał: próbuje się skontaktować z HDKATOWICE przez PW i nikt mi nie odpisuje a chciałbym podjechać po plecak Nie wiem czy ci się udało skontaktować ale mi też nie odpisał i nie wiem co i jak. A trochę km mam do Katowic i tak po nic to nie za bardzo chce mi się jechać. A Ty już odebrałeś? Cytuj
becker Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 zamiast pisac i czekac na odp.to jechać i odebrac osobiscie, wezcie tylko ze sobą dowód osobisty, legitymacje forumową i koszulkę tez oczywiscie forumową, bo trzeba pokazac ze to z forum... nie ma sie co bać, magazyn HD jest przepastny i nie braknie nikomu co miał obiecane. pozdr. Cytuj
Walgav Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 O 27.05.2016 o 22:10, Papejka napisał: A Ty już odebrałeś? Skontaktowałem się z salonem HD i mam już wszystko ustalone, tak naprawdę to musiałem podać tylko mię i nazwisko Nie odebrałem natomiast jeszcze plecaczka ale jak tylko pogoda pozwoli to podjadę Mam nadzieję, że plecak będzie jeszcze na mnie czekał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi