lawka Opublikowano 18 Października 2023 Opublikowano 18 Października 2023 Sprzedam mojego 1290 SAS z 2019 roku. Przebieg: ok. 36.500km Jestem pierwszym i jedynym właścicielem. 4 serwisy w Eurorider w Katowicach, ostatni w marcu 2023 w Motostrefa w Mysłowicach ( miedzy innymi sprawdzenie zaworów, serwis przedniego zawieszenia wraz z amorem skrętu itd koszt 5500zl). Na gwarancji mialem wymieniony tylni amortyzator. Olej wymieniany 2x razy w roku (raz w serwisie KTM latem, a raz przeze mnie przed zimowaniem). Wyposazenie: Tech Pack Kufry boczne KTM z dodatkowymi uchwytami na bagaż Kufer centralny KTM Wydech Akrapovic Gmole KTM Grzane manetki KTM Osłona chłodnicy KTM Dodatkowe filtry przednie koło lampy Osłona neoprenowa tylnego amortyzatora R&G Osłona termiczna tylnego kolektora Naklejki ochronne na baku Osłona przedniej lampy KTM Wyzsza szyba z deflektorem Puig Uchwyt na nawigację montowany do wyświetlacza TankBag KTM Siedzenia PowerParts kierowcy (podgrzewane) i pasażera. Siatka chłodząca na siedzenia Poszerzenie stopki Nowe opony (kupione i założone w lipcu 2023) continental Conti trail attack 3. Oddam tez zdemontowany wydech, obie kanapy, szybę oraz uchwyt na GPS KTM Komplet kluczyków i dokumentów. Ubezpieczenie OC/AC ważne do kwietnia 2024. Istnieje możliwość kupna bez wydechu Akrapović, ze standartową szybą oraz bez akcesoryjnych siedzień. Cena będzie mniejsza o 2000zł od tej poniżej. Cena 59500 do negocjacji na miejscu. Motocykl do obejrzenia w Tychach, jazda po zostawieniu gotówki. Nie interesuje mnie zamiana. W linku zdjecia: https://www.olx.pl/d/oferta/ktm-1290-super-adventure-s-2019-kufry-akrapovic-full-tech-pack-CID5-IDVAMmg.html?bs=olx_pro_listing Kontakt do mnie 6 0 2 7 7 6 4 1 9
Rekomendowane odpowiedzi