Skocz do zawartości
Forum Śląskich Motocyklistów

Poszukiwany Zdolny Człowiek!...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! poszukuję zdolnego człowieka który zrobi pokaz nieprawdopodobnej a jednak możliwej jazdy na moto! warunki do uzgodnienia! pozdrawiam!

Opublikowano

Do czego konkretnie jest ci ten człowiek potrzebny , ten pokaz ma sie odbyc przy okazji jakieś imprezy czy jak? chodzi Ci o kogoś kto zajmuje się Stuntem ? Sprecyzuj , bo wiesz na motocyklu można robić na prawdę wiele nieprawdopodobnych rzeczy ... Mam namiary na kilka osób tylko muszę znac szczegóły tej akcji.

Opublikowano

Potrafię ruszać bez dodawania gazu, stanie na stopkach podczas jazdy również niestanowi dla mnie jakiegoś problemu. Myślę że się nadam, napisz jak coś.

Opublikowano

ja wciągam hotdogi z musztardą bez zdejmowania kasku integralnego , kiedyś paliłem nawet blanty w zamkniętym szybką kasku . Ponadto puszczam niesamowite gazy w kombika . Ale jestem drogi , bo w dodatku mam taki motor jaki mam .

Opublikowano

Może nie motocyklem , ale swego czasu potrafilem zrobic "chopka" Rometem (tak na 10cm na koło postawiłem), a jak miałem dobry dzień to i "buksa" na trawie zrobiłem. Nadawałbym się?

Opublikowano

Ten temat (ta prowokacja?) ma szanse pobić najznamienitsze seriale na tym forum...Perfekcyjnie czyszczę buty do jazdy na moto. Uczę się też na tym ścierwie jeździć - myślę że mam motywację aby sprostać wyzwaniu - czy mogę wysłać CV na PW?

Opublikowano

nieprawdopodobne jest np. przy tej temperaturze o godzinie 15.00 przejechać na motocyklu nago przez centrum Katowic, ale jest to możliwe. Cos w tym stylu chciałeś?

Opublikowano
NieeeGościowi chodziło pewnie o pokaz prawidłowej jazdy, bez przekraczania prędkości, wyprzedzania po prawej itp. Potrafi ktoś?
Opublikowano

Mój moto odpala z pilota, ot - MAGIA600zł od odpalenia publicznego.Przy większej ilości dam Ci zniżkę.Gasić też potrafię - w pakiecie promocje.

Opublikowano
NieeeGościowi chodziło pewnie o pokaz prawidłowej jazdy, bez przekraczania prędkości, wyprzedzania po prawej itp. Potrafi ktoś?