mimolek85 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Pytanie gdzie w Dąbrowie górniczej znajdę uczciwego gościa do przeglądu suzuki Cytuj
Scorpion85 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 W Dąbrowie to nie wiem, ale masz blisko Daniela CZarną Owcę w Rudzie Śląskiej. Daleko nie jest, a warto pofatygować się kawałek dalej do konkretnego gościa. Tu masz kilka opinii http://www.motocykle.slask.pl/topic/128352-letek-ruda-slaska-friendly/ Cytuj
thundertom Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Koło dworca w Dąbrowie górniczej w serwisie wardimotors masz Michała, robi wszystkie marki, ceny przyzwoite. Cytuj
Gibons Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 W Sosnowcu też był PitStop czy jakoś tak ludzie chwalili sobie. Cytuj
sjs Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 PitStopu już nie ma ale jest Motorismo w tym miejscu, nie wiem czy to ta sama firma pod inną nazwą bo kupowałem tam tylko smar. Cytuj
clardra Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Wydaje mi się, że to nie ta sama firma. Cytuj
bilkoo Opublikowano 30 Stycznia 2022 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Odnosnie mechanika kumpel dała auto w Mysłowicach na warsztat i mu kata wycięli...coraz popularniejszy proceder...masakra Dlatego ja nasze Suzuki naprawiam tylko w serwisie MMCArs w Katowicah na ul Lotnisko . Pewniak , u nich tez auto w salonie brałem Cytuj
grzesiek_73 Opublikowano 2 Lutego 2022 Opublikowano 2 Lutego 2022 W dniu 30.01.2022 o 17:16, bilkoo napisał: Dlatego ja nasze Suzuki naprawiam tylko w serwisie MMCArs w Katowicah na ul Lotnisko . Pewniak , u nich tez auto w salonie brałem A ja kiedyś Saaba kupowałem i byłem tam na przeglądzie "przed zakupowym" Pieniądze za przegląd wyrzucone w błoto - od tej pory stanowczo odradzam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi