trombel Opublikowano 3 Stycznia 2021 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Panowie i Panie. Jak w temacie. Ktoś był? Oglądał tam motocykle? Kupował? Warto czy szkoda zachodu? Jakieś doświadczenia z tym handlarzem? ED Moto. Jaworzno ul. Grunwaldzka 177. Cytuj
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Wiem, że kilka osób z tego forum brało motocykle od tego handlarza. Sprzęty różne, jedne lepsze drugie gorsze, ale raczej bez dłubania typu młotek+wiata przystankowa=motocykl. Kiedyś coś tam oglądałem, motocykle wydawały się w porządku, ale ceny nie były dla mnie akceptowalne i chyba ciężko było coś utargować. Nie wiem jak sprawy mają się teraz.... Cytuj
DANVIELD Opublikowano 16 Stycznia 2021 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Kiedys byłem 3 razy - 2 motocykle były bez zarzutu - 3ci raz - motocykl nie dość ze malowany to na bezczelnego sruba spustowa oleju osadzona na czerwonym silikonie. Generalnie zniechęciłem sie jeżeli chodzi o obsługę. Zawsze możesz sprawdzić - a nóz trafisz cos dobrego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi