Skocz do zawartości
Forum Śląskich Motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W wyniku ataku na Forum i awarii serwera, znikło wiele ciekawych tematów. Jednym z najstarszych był: "Bumerang- reaktywacja" założony parę lat temu przez Mancika. Temat był bardzo popularny a spotkania motocyklistów na Zamku w Chudowie stały się "nową, świecką tradycją" .Miło posiedzieć w w czwartkowy wieczór przy ognisku wśród braci motocyklowej, wspominając udane wyprawy i planując nowe wyjazdy. Byle do Wiosny i do czwartkowych spotkań.Zimo - wypie...laj !

• Like 2
Opublikowano

W wyniku ataku na Forum i awarii serwera, znikło wiele ciekawych tematów. Jednym z najstarszych był: "Bumerang- reaktywacja" założony parę lat temu przez Mancika. Temat był bardzo popularny a spotkania motocyklistów na Zamku w Chudowie stały się "nową, świecką tradycją" .Miło posiedzieć w w czwartkowy wieczór przy ognisku wśród braci motocyklowej, wspominając udane wyprawy i planując nowe wyjazdy. Byle do Wiosny i do czwartkowych spotkań.Zimo - wypie...laj !
jestem za dość zimy kategorycznie dość pozdrowionka
Opublikowano

będzie ktoś w czwartek na zamku ??żartuje oczywisciewszyscy czekamy az snieg pójdzie precz a słonko zacznie nas rozpieszczać Pozdro i do zobaczyska na zamku

Opublikowano

słyszałam co nieco na temat Chudowa ale nigdy tam nie byłam.Nawet niewiem jak tam trafić
przyjdzie na to czas.. zabierzesz sie z ktoryms z nas hehe ale sie zrymowalo ale to dosc znane miejsce wiec wystarczy sledzic ten temat i dopytywac gdzie co i jak
Opublikowano

a ja tam na zime nie narzekam bo zimą też można na jednośladzie pośmigać hehe:-) tylko, że na stoku.. ale mimo to ochota polatać nieco szybciej jest.. także niech zima utrzymuje się w górach, a u nas niech będzie tak jak 2tygodnie temu w sobote:-) piękne suche drogi i słońce na niebie.

Opublikowano

Tez sie podpisze ze Zimy juz dość, na spotkania czwartkowe zawsze chcialem sie wybrac lecz nie bylo okazji moze w tym sezonie bedzie lepiej i uda mi sie zawitac do was

Opublikowano

Taaa ;p tak jak bardzo lubie zime i zimowe szaleństwa, tak bardzo już mam jej dość... bleh aż zazdrość bierze na myśl, że Wy zaczniecie nowy sezon a ja niestety będę mogł Was tylko oglądac prowadząc samochód ;/Nie ma cudów w drodze na Chudów!

Opublikowano

Kiedyś na tym forum był taki gość - taki Jacek co jakąs beemą jeździł chyba z tej fundacji Chuduf to był pacjent i mówił coś o tym żeby tam zlot zorganizowaćTam byłaby fajna miejscówa na zlot ale temat jakoś umarł chyba z rok temu