Skocz do zawartości
Forum Śląskich Motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś mi się wydaje że za tydzień sporo osób przyjdzie przywitać się z Anetą osobiście Te Woytec a Tobie jak idzie ta produkcja? Co Ty kombinujesz? Sprzedałeś już "wściekliznę" ?

Opublikowano

ludzi sporo i bardzo miło byłoszkoda tylko że nie byłam na swojej maszyniezapowiada się intensywny i fajny sezon Mel jak to tylko JJ'a i SEBE znasz ??buuuu lonerr to Ty z nami jechałes do Knurowa ?? Ty masz taki fajny kask jak ja ??Aneta nie dziw się chłopakom, superrr wyglądałaś, czarne skórzane spodnie ... Buziaki

Opublikowano
Mel jak to tylko JJ'a i SEBE znasz ??buuuu
yyyy ... eeeeee.... no bo myślałem że Ciebie nie ma na forum ( ? )
lonerr to Ty z nami jechałes do Knurowa ?? Ty masz taki fajny kask jak ja ??
Taki kask jak Ty miał Michał ( matyfiz ) na FZ6. Ale on się urwał w Gliwicach.
Opublikowano

Ja też zawitałem na moto a potem na przejażdzkę się wybraliśmy A pierwszy raz po zimie to na Chudowie można małpiego rozumu dostać jak nie moto to kobiety w skórzanych spodniach lub na moto ;)

Opublikowano

buty mam ale w domu zostały, juz raz sie po kurtke wracałam:/ i szkoda mi było juz czasu.Skleroza nie boli.A w kostki fakt wiało.Sory ze Cie pomyliłam lonerr - teraz juz wiem który to Tymel - spoko, żadko na forum sie ujawniam mogłeś mnie nie zauważyć pozdrawiam

Opublikowano
ludzi sporo i bardzo miło byłoszkoda tylko że nie byłam na swojej maszyniezapowiada się intensywny i fajny sezon Mel jak to tylko JJ'a i SEBE znasz ??buuuu lonerr to Ty z nami jechałes do Knurowa ?? Ty masz taki fajny kask jak ja ??Aneta nie dziw się chłopakom, superrr wyglądałaś, czarne skórzane spodnie ... Buziaki
Mary,następnym razem dostaniesz ode mnie w kachol, za to, że nie dałaś znać, że się wybieracie na Chudów-zobaczysz, jeszcze będziesz chciała ze mną gdzieś jechać, Ty BESTYJKO jedna Będziecie jutro na Krakowskim ???
Opublikowano

Asieńko o ja wredna bestia. Byłam pewna że będziesz z Miśkiem albo bez.Rozglądałam się na wszystkie strony za Tobą, SEBA i JJ też szukali Ciebie i twojej Divery.Obiecuje że będe informowac Cie.Sciskam Cie mocnooooooCo do krakowskiego, będziemy ale nie wiem czy na maszynach.

Opublikowano
Mary,następnym razem dostaniesz ode mnie w kachol, za to, że nie dałaś znać, że się wybieracie na Chudów-zobaczysz, jeszcze będziesz chciała ze mną gdzieś jechać, Ty BESTYJKO jedna Będziecie jutro na Krakowskim ???
O której to jest? Ja nie wiem o której odbiorę moto od mechanika ( ten olej )
Opublikowano
Asia wczoraj spotkaliśmy się w miechowicach, skręcałem na osiedle
Tak widziałam Cię, a w ogóle to sorki, że tak przycisnęłam jak do mnie dojeżdżałeś, ale było ciemno i myślałam, że to mój facio na swoim Bandziorze i chciałam się z nim podroczyć jak zwykle, hehee ;) Pozdrawiam i do zobaczenia ponownie BESTIO, a Wiesz, że istnieje takie cóś jak telefon komórkowy, hahaha ???A tu dla Ciebie Mel sobotnia rozpiska:MOTOSERCE w GliwicachAsiA
Opublikowano
Te Woytec a Tobie jak idzie ta produkcja? Co Ty kombinujesz? Sprzedałeś już "wściekliznę" ?
Tak jak w profilu.. w trakcie produkcji ;) więcej informacji juuz niebawem
Opublikowano
Asia wczoraj spotkaliśmy się w miechowicach, skręcałem na osiedle
Czemu nic nie pisałeś ze jedziesz , razem byśmy pojechali , a tak samemu się tłukłem ... Asia fajno że już naginasz na 2oo DO zo za tydzień ...
Opublikowano
Co z czwrtkiem,jedziesz na Chudów.Jeśli tak, to o której i gdzie możemy się spotkać? Pozdr Seph ;)
Seph ? Na razie nie mam innych planów ... więc pewno będę jechał około 17.00 spotkać się można np na stacji Shell ? ;>
Opublikowano
Seph ? Na razie nie mam innych planów ... więc pewno będę jechał około 17.00 spotkać się można np na stacji Shell ? ;>
taa Seph Akatora to siostra ;] Mówisz o shellu kolo pogody ?
Opublikowano
taa Seph Akatora to siostra ;] Mówisz o shellu kolo pogody ?
Niee przecież nie będę dymał przez Katowice ... Przez Zabrze jest dużo bliżej, ale droga słabsza ..., ewentualnie przez Gliwice Mowiłem o Shellu na Dolnośląskiej ( na tej drodze co jest Carefour w stronę Gliwic ... ), ale możemy to jeszcze ustalić którędy pojedziemy, może jeszcze jakaś zbłąkana duszyczka się dołączy siostre też na wycieczkę weź hih Pozdro
Opublikowano
Byliśmy ok 14/15 i były ze 4 maszyny z naszymi.Słaba frekwencja jakoś...
My byliśmy też tak około 15 to już było dość sporo maszyn!Ciągle ktoś przyjeżdżał Pierwszy Chudów w tym sezonie :)zaliczony!
Opublikowano
Siema. Chętnie Was poznam. Nie byłem w Chujdowie, karnę się tam jutro w godzinach około południowych. W ten czwartek mogę zawitać. Pozdrawiam.
No to jedziesz z Nami jak lonerr mówił shell na Dolnośląskiej (qfa ja z Bytomia ale gdzie tam shell to kill my ale nie wiem. Dzisiaj pojade wolniutko i moze wyczaje, pamietam, ze tam Statoil byl kiedys). Ps. A hmmm siostra.... Lonerr jak masz miejsce na plecaczku ja mozesz pomyslec ^^ bo ja mam juz plecaczek