Skocz do zawartości
Forum Śląskich Motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sporo ridersów,w sezonie sie nie pomieścimy...(Aneta w "cywilnych"ciuszkach tez niezle wyglada.

Opublikowano

sporo ridersów,w sezonie sie nie pomieścimy...(Aneta w "cywilnych"ciuszkach tez niezle wyglada.
Pogan bo obrosnę w piórka haha Fakt,ludzi pełno!! W sezonie przy pięknej pogodzie bankowo się nie pomieścimy.... pozdr.
Opublikowano

Od półtora roku moja
Aneta Ty jesteś ta wysoka czarna? Co sie Ciebie któryś z nas pytał który to rocznik tego dziecka masz?Chudów jak na pierwszy raz w tym roku bardzo udany. 100 kmów nawiniętych z paroma osobami. Tak więc pozdrawiam tych co ze mną jechali Znam tylko JJ i Sebę
Opublikowano

Aneta Ty jesteś ta wysoka czarna? Co sie Ciebie któryś z nas pytał który to rocznik tego dziecka masz?Chudów jak na pierwszy raz w tym roku bardzo udany. 100 kmów nawiniętych z paroma osobami. Tak więc pozdrawiam tych co ze mną jechali Znam tylko JJ i Sebę
No ja przyznam, że Pani Aneta w tych skórzanych spodniach to powodowała zawirowanie .... kształty są jak na wiek mel, to mnie już chyba też znasz ja na srebrnym fazerku jechałem i puszczałem ognie z rury
Opublikowano

Tak to ja, ale do wysokich to nie należe niestety
Opublikowano

Ja widze że Aneta spore zamieszanie zrobiła na Chudowie,że też mnie nie było...No cóż,następną razą ;)
Noooo nie przesadzajcie Nigdy żeście dziewczyny w skórzanych spodniach nie widzieli albo co?!!! pozdr.
Opublikowano

Noooo nie przesadzajcie Nigdy żeście dziewczyny w skórzanych spodniach nie widzieli albo co?!!! pozdr.
Widziałem ;p;pAle ty tak fajnie się koło ławki do szkraba schylałaś ogolnie jest ok <lol>kolejny raz na przecinaku się meldujesz i JJ weźmie nas do Wisły ....
Opublikowano

Aneta widzę nawet tutaj fan club hah Co to mnie ominęło
O Tyyy ja ci dam fan club Ty to się doigrasz Wojtek w końcu A Ty Lonerr już się tak nie podniecaj bo za młody jesteś hihihi Za tydzień napewno już będę na motorku
Opublikowano

No i ja z ekipa z Pszczyny tyż zawitałem maszyn było sporo pomimo że wszyscy się pakowali ku chałpie ,oby pogoda spisywała się na medal srebrna 1000 RR z kominem Leo bodajże podnieciła moje ucho chodziła jak MiVV naszego Juniora dozobaczyska następnym razem

Opublikowano
A Ty Lonerr już się tak nie podniecaj bo za młody jesteś hihihi Za tydzień napewno już będę na motorku
hehe się nie napalam, tylko napisałem, że większość Cie zauważyła ...., a kto się wypi... to jego wina Pozdrawiam