Woytec Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja jedynie rowerem. Może zawitam Cytuj
Trollsky Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 sporo sie tego najechało dzis Cytuj
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 sporo ridersów,w sezonie sie nie pomieścimy...(Aneta w "cywilnych"ciuszkach tez niezle wyglada. Cytuj
kamil_250 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Trzeba przyznać frekwencja była dobra Niestety byłem autem bo chory jestem ale następny czwartek to już na pewno na moto podjade Cytuj
thrillco Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Byłem na moto, co to bedzie jak bedzie cieplo i sezon w pelni- totalny brak miejsc. Cytuj
bye Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Prawdopodobnie w sobotę zawitam z fumflem.Zobaczymy co tam mamy fajnego Cytuj
aneta954 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 sporo ridersów,w sezonie sie nie pomieścimy...(Aneta w "cywilnych"ciuszkach tez niezle wyglada. Pogan bo obrosnę w piórka haha Fakt,ludzi pełno!! W sezonie przy pięknej pogodzie bankowo się nie pomieścimy.... pozdr. Cytuj
marianos Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A ta dzidzia to Twoja była? Jeśli tak to gratuluję Cytuj
ruby z kaliny Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 duzo bylo rasy, mocie jakies foty? kielbacha byla? Cytuj
ccrriiss Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Też chciałem jechać ale nie było z kim Może za tydzień Cytuj
aneta954 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A ta dzidzia to Twoja była? Jeśli tak to gratuluję Od półtora roku moja Cytuj
mel Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Od półtora roku moja Aneta Ty jesteś ta wysoka czarna? Co sie Ciebie któryś z nas pytał który to rocznik tego dziecka masz?Chudów jak na pierwszy raz w tym roku bardzo udany. 100 kmów nawiniętych z paroma osobami. Tak więc pozdrawiam tych co ze mną jechali Znam tylko JJ i Sebę Cytuj
diabolique Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 a też sobie dzis wpadłam na Chudów ,aż przyjemnie popatrzeć na tyle maszyn;) Cytuj
lonerr Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Aneta Ty jesteś ta wysoka czarna? Co sie Ciebie któryś z nas pytał który to rocznik tego dziecka masz?Chudów jak na pierwszy raz w tym roku bardzo udany. 100 kmów nawiniętych z paroma osobami. Tak więc pozdrawiam tych co ze mną jechali Znam tylko JJ i Sebę No ja przyznam, że Pani Aneta w tych skórzanych spodniach to powodowała zawirowanie .... kształty są jak na wiek mel, to mnie już chyba też znasz ja na srebrnym fazerku jechałem i puszczałem ognie z rury Cytuj
aneta954 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Aneta Ty jesteś ta wysoka czarna? Co sie Ciebie któryś z nas pytał który to rocznik tego dziecka masz?Chudów jak na pierwszy raz w tym roku bardzo udany. 100 kmów nawiniętych z paroma osobami. Tak więc pozdrawiam tych co ze mną jechali Znam tylko JJ i Sebę Tak to ja, ale do wysokich to nie należe niestety Cytuj
bczk85 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja widze że Aneta spore zamieszanie zrobiła na Chudowie,że też mnie nie było...No cóż,następną razą Cytuj
aneta954 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja widze że Aneta spore zamieszanie zrobiła na Chudowie,że też mnie nie było...No cóż,następną razą Noooo nie przesadzajcie Nigdy żeście dziewczyny w skórzanych spodniach nie widzieli albo co?!!! pozdr. Cytuj
lonerr Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Noooo nie przesadzajcie Nigdy żeście dziewczyny w skórzanych spodniach nie widzieli albo co?!!! pozdr.Widziałem ;p;pAle ty tak fajnie się koło ławki do szkraba schylałaś ogolnie jest ok <lol>kolejny raz na przecinaku się meldujesz i JJ weźmie nas do Wisły .... Cytuj
Woytec Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Aneta widzę nawet tutaj fan club hah Co to mnie ominęło Cytuj
aneta954 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Aneta widzę nawet tutaj fan club hah Co to mnie ominęło O Tyyy ja ci dam fan club Ty to się doigrasz Wojtek w końcu A Ty Lonerr już się tak nie podniecaj bo za młody jesteś hihihi Za tydzień napewno już będę na motorku Cytuj
Woytec Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 O Tyyy ja ci dam fan club Ty to się doigrasz Wojtek w końcu doczekać się nie moge Za tydzien chudów? Cytuj
BORYSEK Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No i ja z ekipa z Pszczyny tyż zawitałem maszyn było sporo pomimo że wszyscy się pakowali ku chałpie ,oby pogoda spisywała się na medal srebrna 1000 RR z kominem Leo bodajże podnieciła moje ucho chodziła jak MiVV naszego Juniora dozobaczyska następnym razem Cytuj
soltys197315 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No no jak na pierwsze spotkanie na Chudowie to nasza Anetka sporo namieszała:) Cytuj
aneta954 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No no jak na pierwsze spotkanie na Chudowie to nasza Anetka sporo namieszała:) Tapczanik ty tam lepiej patrz na siebie cholero jedna Cytuj
lonerr Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A Ty Lonerr już się tak nie podniecaj bo za młody jesteś hihihi Za tydzień napewno już będę na motorku hehe się nie napalam, tylko napisałem, że większość Cie zauważyła ...., a kto się wypi... to jego wina Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi